Maak van GVB je volgende bestemming!

Wil je trots zijn op je werk en onderdeel worden van prachtige verhalen? Bij GVB kan je zomaar je plek vinden, er zijn namelijk zoveel mogelijkheden. Bovendien kun je rekenen op mooie arbeidsvoorwaarden. We zien je graag terug op stand 274. Hier kun je in een ontspannen sfeer met ons kennismaken en ontdekken wat GVB jou kan bieden.

 

Schrijf je in

Maak kans op een unieke rit!

Ben je tijdens de carrièrebeurs enthousiast geraakt en sta je te popelen om werkervaring op te doen bij GVB? Schrijf je dan in en stuur je cv door. Wij nemen contact met jou op over de mogelijkheden. Als je je uiterlijk 22 april inschrijft, maak je bovendien kans om zelf een tram, bus, metro of veerpont te besturen! Deze unieke gelegenheid laat je toch niet liggen?

 

 

GVB als werkgever

Ieder mens heeft een eigen bestemming en brengt een eigen verhaal met zich mee. Iedere medewerker bij GVB draagt bij aan de reis die zij maken. We verzorgen dagelijks het vervoer voor honderdduizenden mensen in en rond Amsterdam. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Samen verbinden we een wereld aan lijnen, verhalen en mensen. Je ziet onze bussen, metro’s, trams en veerponten. Maar wij zijn meer dan dat. Achter de schermen schuilt een dynamische wereld waarin onze medewerkers in allerlei rollen ervoor zorgen dat de stad bereikbaar blijft. Als werkgever willen wij elke medewerker verbinden met onze koers: een belangrijke bijdrage leveren voor een leefbare en bereikbare stad. Ga je mee?

 

 

GVB Job Alert

GVB-metro_73A9187

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures?

Ontvang onze Job Alert
GVB-metro_73A9187