vacature GVB senior Functioneel Beheerder Reisinformatie

ICT

Op welke afdeling binnen ICT kan ik het beste aan de slag?

​​​​​Zonder IT rijd​t er geen openbaar vervoer. De afdeling ICT is onmisbaar voor het voorzien in huidige en toekomstige reizigersbehoeften en het overzien van alle systemen van heel GVB. Er zijn in het hele vervoerproces bijna geen producten of diensten meer die immuun zijn voor digitalisering.

 

Drijven​​​​de factor
IT is de drijvende factor voor business innovatie en reizigersbeleving. Dus zijn we continue bezig met vernieuwing en innovatie. De basis moet op orde, we dragen bij aan operational excellence en we zorgen voor een goede aansluiting op landelijke partnersystemen. Denk aan reisinformatie en de OV-chipkaart.
Dit vraagt van IT flexibiliteit, veranderkracht, en een robuust en betrouwbaar fundament waarop, zo kosteneffectief mogelijk, de dagelijkse operatie kan vertrouwen en waaraan innovaties waarde toevoegen.

 

GVB Amsterdam

ICT & Innovatie

ICT & Innovatie brengt de regie op IT-ontwikkelingen en de levering van systemen samen op één plek. Zo kan de hele GVB IT ‘biotoop’ zich tot een samenhangend geheel ontwikkelen. Goede samenhang bepaalt het succes. We creëren overzicht over bedrijfsonderdelen heen, en realiseren stevige verbindingen met landelijke  partnersystemen. Het uitvoeren van IT-projecten gebeurt overzichtelijk, met evenwichtige sturing op schaarse middelen.

De afdeling ICT & Innovatie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van GVB applicaties, ICT infrastructuur, kantoorautomatisering en informatiebeveiliging.
De afdeling is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de enterprise architectuur, de ICT strategie en business informatieplannen.

De afdeling ICT & Innovatie kent 3 onderafdelingen:
1.) Informatie Management; Enterprise architectuur, ICT strategie en BI plannen;
2.) ICT Vernieuwing; Realisatie van veranderingen in het ICT landschap;
3.) ICT Operations;  Exploitatie van ICT systemen.

Eric Meijer

Kom in contact met ons

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf werken in de ICT bij GVB? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Eric.

Eric Meijer

Eric Meijer

senior Recruiter Techniek, Staf & ICT