Kom naar de open dag Rail Services 20 mei a.s.

Tijdens deze dag maak je kennis met alle techniekvelden van de afdeling Rail Services. Dit is wat wij doen in een notendop: vervangen, onderhouden, ontwerpen en produceren van spoor in de stad Amsterdam. Maar ook het plegen van onderhoud aan de infrastructuur, energievoorziening, systemen en stations van het metronet. Onze technici staan 24/7 paraat voor het verhelpen van storingen en calamiteiten. En last but not least: wij faciliteren de vele interne en externe projecten. Wat wij doen is bijzonder, daar zijn we trots op, en dat laten we graag zien!

Programma
Tijdens de Open Dag laten we zien wat Rail Services allemaal kan en doet. Naast een opstelling van materieelstukken geven wij verschillende demonstraties en presentaties. Voor kinderen zijn er tal van leuke attracties en spelenderwijs kunnen zij kennismaken met de activiteiten van ons bedrijf. De dag duurt van 10.00 – 15.00 uur.

Aanmelden
Kunnen wij rekenen op jouw komst? Meld je dan aan via www.gvb.nl en ontvang gelijk je ticket in je mailbox. Het ticket geeft recht op 1 snack en een goodiebag.

Kom met het openbaar vervoer!
Het bedrijventerrein van GVB Rail Services is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam CS neem je metro 51 richting Amstelveen – Westwijk. Je stapt uit bij het Amstel station. Vanaf hier vertrekt een GVB museumbus elk half uur. De 1e bus vertrekt om 10.00 uur, de laatste om 14.30 uur. Opstappen is naast uitstaphalte lijn 12.

Vertrektijden vanaf Amstel station naar bedrijventerrein GVB – Rail Services:
10.00/ 10.30/ 11.00/ 11.30/ 12.00/ 12.30/ 13.00/ 13.30/ 14.00/ 14.30 uur

Locatie & parkeren
De Open Dag Rail Services wordt gehouden aan de Joan Muyskenweg 29, in Amsterdam-Duivendrecht. Er is gratis parkeergelegenheid bij het Parkeren Bedrijventerrein Overamstel (Amstel Business Park).

Je bent van harte welkom en we hopen je te zien op zaterdag 20 mei!