Stage

Bij GVB vinden we het belangrijk dat jij goed wordt opgeleid en dat je, je opleiding kunt afronden. Daarvoor is het nodig dat je ervaring kunt opdoen in de praktijk. Zo kun jij na je opleiding gemakkelijker een baan vinden die bij je past. Daarom heeft GVB geregeld stageplaatsen beschikbaar op verschillende afdelingen en in verschillende vakgebieden. Deze stageplaatsen zijn zowel op MBO als op HBO en WO niveau. Er zijn stageplaatsen voor een heel schooljaar, maar ook voor losse projecten en afstudeeropdrachten.
Heb je interesse in een stageplaats of een leer-werkplek? Kijk dan hieronder voor onze actuele stageplaatsen. Staat er niet een passende stage tussen? Mail dan je cv en motivatie naar; sollicitatie@gvb.nl. Geef ook duidelijk in je mail aan welke periode je stage moet lopen en voor hoeveel uur. Wij kunnen dan gaan kijken wat er eventueel voor jou mogelijk is bij GVB.

Momenteel hebben wij 1 stage

Stagiaire project “De gemakkelijke reis.”

HBO / Bachelor, WO / MSc, 24 tot 32 uur per week||32 tot 36 uur per week

Om te zorgen dat reizigers zorgeloos en intuïtief kunnen deelnemen aan het OV zijn wij een project gestart: De gemakkelijke reis. Hiervoor zijn wij op zoek naar een stagiaire!