Lekker geld verdienen naast je studie? Word trambestuurder bij GVB!

Wist jij dat je als trambestuurder bij GVB lekker kunt verdienen? Bij ons kun je in naast je studie een (geheel betaalde) opleiding tot trambestuurder volgen. Een baan die goed kunt combineren met je studie, omdat je veel verschillende diensten kunt werken bij ons.

Nu met tekenbonus van 1500 euro netto!
Binnen 9 weken opgeleid tot trambestuurder
Flexibele diensten
Te combineren met je studie

Wist jij dat je als trambestuurder bij GVB lekker kunt verdienen? Bij ons kun je in naast je studie een (geheel betaalde) opleiding tot trambestuurder volgen. Een baan die goed kunt combineren met je studie, omdat je veel verschillende diensten kunt werken bij ons.

Wat heb je nodig voor deze baan?

Als trambestuurder zie je Amsterdam ontwaken in de stille ochtend of je rijdt juist met jouw tram door de drukke spits tot in de late uurtjes. In jouw tram is het een komen en gaan van mensen. Jij bent het visitekaartje naar de reiziger toe. Jij zorgt ervoor zij op hun plek van bestemming komen. Dat is een flinke verantwoordelijkheid en vraagt dat je stressbestendig bent en de veiligheidsprocedures goed kent en volgt. Daar helpen wij jou uiteraard bij. In 9 weken word je met theorie- en praktijklessen klaargestoomd voor je rol als trambestuurder. Vanaf dag 1 ontvang je salaris! Daarnaast:

 • Ben je minimaal 18 jaar oud.  
 • Ben je tussen de 1,65 en 2 meter lang.  
 • Heb je mbo- werk- en denkniveau (niveau 3/4)  
 • Spreek je goed Nederlands.  

Wat bieden wij jou?

 • Een tekenbonus van €1500,- netto (onder voorwaarden via Olympia).
 • Een dynamische verantwoordelijke baan midden in de Amsterdamse samenleving.   
 • Een opleiding waarbij je vanaf dag één gelijk salaris ontvangt!  
 • Een goed startsalaris van €15,27 bruto per uur. 
 • Onregelmatigheidstoeslagen tussen 25% en 70% boven op het basissalaris.
 • Hier boven op krijg je per jaar nog 8% vakantiegeld en een 13de maand
 • Woon je buiten Amsterdam? Geen probleem. Je krijgt een reiskostenvergoeding van €0,19 per km tot een maximum van €11,40 per dag. Ideaal als je bijvoorbeeld in Diemen, Weesp, Almere of Purmerend woont. 
 • Gratis reizen met het openbaar vervoer van GVB binnen heel Amsterdam. Ook in privétijd!   
 • Flexibele werktijden. Ochtend, middag, avond, nacht. Jij geeft je beschikbaarheid door, dan roosteren wij je in!

Wij staan voor jou klaar

In de werving en selectie van onze trambestuurders werken wij samen met Olympia. Wil je meer weten? De inhouse recruiters van Olympia staan voor jou klaar om je vragen en aanmelding te behandelen.

GVB als werkgever

Ieder mens heeft een eigen bestemming en brengt een eigen verhaal met zich mee. Iedere medewerker bij GVB draagt bij aan de reis die zij maken. We verzorgen dagelijks het vervoer voor honderdduizenden mensen in en rond Amsterdam. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Samen verbinden we een wereld aan lijnen, verhalen en mensen. Je ziet onze bussen, metro’s, trams en veerponten. Maar wij zijn meer dan dat. Achter de schermen schuilt een dynamische wereld waarin onze medewerkers in allerlei rollen ervoor zorgen dat de stad bereikbaar blijft. Als werkgever willen wij elke medewerker verbinden met onze koers: een belangrijke bijdrage leveren voor een leefbare en bereikbare stad. Ga je mee?

Verhalen van GVB'ers

In Amsterdam ontmoet je de wereld. En alle medewerkers bij GVB, in welke rol dan ook, hebben direct of indirect invloed op de reis die zij maken. We zijn met z’n allen een onderdeel van een groter geheel. Met ieder zijn eigen inbreng. Lees hier de verhalen van onze mensen en hoe zij de wereld in Amsterdam verbinden.

GVB Job Alert

GVB-metro_73A9187

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures?

Ontvang onze Job Alert
GVB-metro_73A9187