Techniek

Op welke afdeling binnen Techniek kan ik het beste aan de slag? Elke dag merken hoe onmisbaar je bent.

We vergeten het vaak. Het is zo vanzelfsprekend. Een tram die zonder problemen over de tramrails rijdt. Een bus waarvan de airco het goed doet. Deze en nog vele andere voorbeelden zijn mogelijk door goed onderhoud. Oplossingen die door onze technische ondersteuning worden bedacht én uitgevoerd. De afdeling techniek bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:

  • Railmaterieel
  • RailInfrabedrijf
  • Garagebedrijf Bus

Railmaterieel

Met ongeveer 300 medewerkers zorgt Railmaterieel voor technisch onderhoud, revisie en modificaties van trams en metro’s. Met rond de 300 railvoertuigen, verdeeld over 7 typen en met een leeftijd van 35 tot de nieuwste State of the art materieel is ons wagenpark een technische uitdaging!

 

RailInfrabedrijf

De afdeling RailInfrabedrijf is dé afdeling voor iemand die een technische uitdaging zoekt om vanaf het begin met alle veranderingen en de organisatie mee te groeien! De belangrijkste taak van RailInfrabedrijf is het beheren en uitvoeren van onderhoud aan rails, spoor en de bovenleidingen van de trams. Maar inmiddels is een belangrijke speerpunt hierbij marktconform onderhoud.

vacature leerling monteur Bus

Garagebedrijf Bus

In het garagebedrijf Bus onderhouden onze monteurs een busvloot van 218 GVB-bussen. Zo werken de monteurs onder andere met de Mercedes Citaro en VDL Citea in een garage (met veel daglicht!) in Amsterdam-West. Samen met 40 collega’s waaronder Bus monteurs, Technisch analisten, Planners, Werkvoorbereiders en Logistiek medewerkers, zorgen wij, in een goede sfeer dat onze bussen storingsvrij en veilig door de Amsterdamse straten rijden.

Als Bedrijfswagenmonteur bij GVB werk je aan mechanische, elektrische en motorische herstel- en onderhoudswerkzaamheden van de bussen. En het wordt nog beter, want in de toekomst werk je aan volledig elektrische bussen.

Dennis van der Kuil

Kom in contact met ons

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf werken in de Techniek bij GVB? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Dennis of Eric en zij helpen jou op weg.

Dennis van der Kuil

Dennis van der Kuil

senior Recruiter Techniek & Staf a.i.