Assetmanager Energievoorziening en Systemen Metro en Tram

Door de grote uitbreiding van het aantal te beheren assets door de komst van de NoordZuidLijn en het  grote belang van de energievoorziening (tractie) en elektrische systemen voor het Metro…

Afdelingsomschrijving

De afdeling Assetmanagement van Rail Services is verantwoordelijk voor een systematisch en optimaal beheer van de (rail) infrastructuur en assets in beheer van GVB. Door sturing op prestaties, risico's en kosten over de levensduur van de objecten/systemen is de afdeling erop gericht om de lange termijn assetstrategie te volbrengen.

Functieomschrijving

Door de grote uitbreiding van het aantal te beheren assets door de komst van de NoordZuidLijn en het  grote belang van de energievoorziening (tractie) en elektrische systemen voor het Metro – en Tram bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar versterking van ons team op dit gebied. Samen met de twee andere asset managers energievoorziening en systemen ben je verantwoordelijk voor o.a. de gelijkrichterstations, de bovenleiding, de ups-en, en (nood)verlichting in de stations. Over al deze assets voer je ook het strategisch installatieverantwoordelijkheid uit. Naast de technische aspecten zijn de financiële beheersing van het onderhoud, het zoeken naar vernieuwingen en verbeteren van procedures belangrijke elementen van je functie.
Je bent de spil in het web om te zorgen dat de metro- en tram railinfrastructuur veilig en ook maximaal beschikbaar is. Om dit te kunnen doen heb je intensief contact met de afdeling uitvoering van GVB Rail Services, adviesbureaus op het vakgebied, de afdeling Rail Materieel, leveranciers, de vervoersafdelingen van GVB, grote projectorganisaties zoals Zuidasdok en Amsteltram en natuurlijk met de opdrachtgever, de afdeling MET E&B van de gemeente Amsterdam.
Je beheert de assets door het maximaliseren van kosteneffectiviteit met een optimale balans tussen technische prestaties (betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid) in combinatie met de operationele prestaties (bezetting en benutting) en kosten. Je stelt beheerplannen, veiligheidskaders en onderhoudsprogramma’s op gebaseerd op de assetstrategie.
Er spelen altijd interessante technische zaken dus het is een dynamische omgeving waarin je terecht komt.
 

Functie-eisen

Wij zoeken voor deze functie een stevige persoonlijkheid die overeind blijft in bovengenoemd krachtenspel. Goede communicatieve eigenschappen en stressbestendigheid zijn onontbeerlijk. Je hebt minimaal een afgeronde HBO- opleiding Elektrotechniek en/ of Energietechniek en een gedegen kennis van gelijkstroom en hoogspanning. Verder heb je ruime ervaring in het vakgebied en bij voorkeur heb je ervaring als installatieverantwoordelijke. Relevante kennis van assetmanagement en onderhoud is een pre.
 

Arbeidsvoorwaarden

Voor wat hoort wat. Daarom kun jij o.b.v. een 36-urige werkweek rekenen op:
- Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.624,- en maximaal € 5.261,-.
- ca 21  vrije dagen per jaar (afhankelijk van je leeftijd)
- Een 13e maand.
- Tegemoetkoming in de ziektekosten.
- Pensioen bij ABP
- Gratis reizen met GVB-tram, -bus, -metro en -veerpont.
- Studiefaciliteiten, waardoor je kunt blijven groeien.

Contactinformatie

Meer informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Lonneke Burghart, accountmanager Werving en Selectie, tel 06-51 54 00 15. De procedure bestaat uit twee selectiegesprekken. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Je ontvangt uiterlijk 2 weken je sollicitatie van ons een reactie met betrekking tot de sollicitatieprocedure.

We selecteren sollicitanten op basis van talent. Je brengt jouw kwaliteiten, ervaring, achtergrond, leeftijd, geaardheid of arbeidsbeperking mee. Diversiteit verwelkomen we.

Een online screening kan onderdeel uitmaken van de procedure.

info : Privacy statement GVB
info : Sollicitatiecode GVB

Meer informatie over Railservices; GVB Railservices

​Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures bij GVB? Maak een Job Alert aan of volg GVB op LinkedIN.

Wij zoeken zélf naar onze nieuwe collega, acquisitie (door bijvoorbeeld recruitmentbureaus)kunnen wij niet waarderen.

GVB verbindt Amsterdam : onze ambities - zo moet openbaar vervoer zijn.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Geen interim functie / opdracht, betreft een dienstverband bij GVB.