Inhuur bij GVB

GVB verzorgt het openbaar vervoer in en rond Amsterdam. Of je nu in de tram, bus of metro of op een pontveer zit, wij brengen je van A naar B. Natuurlijk willen we dat goed, betrouwbaar en veilig doen. Dat betekent op tijd rijden en varen, schone en veilige stations en voertuigen, vriendelijk personeel en actuele reisinformatie. Tevreden reizigers, daar gaat het bij GVB om. En daarbij maken de medewerkers het verschil. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen (vast en tijdelijk) die een bijdrage kunnen leveren aan onze doelstellingen.

GVB-veren_D4A9659

Inhuurdesk GVB

GVB heeft regelmatig behoefte aan tijdelijke externe inhuur. Bijvoorbeeld omdat er specialistische kennis nodig is of er is een tijdelijk gebrek aan capaciteit. Hiervoor maken wij gebruik van de Inhuurdesk GVB. Heb jij als zzp’er of als leverancier interesse in een van onze opdrachten? Bekijk onze openstaande opdrachten en registreer je of log direct in:

Je vult eenmalig je gegevens in en geeft aan voor welke segmenten je opdrachten wilt ontvangen. Als je dat hebt gedaan en de voorwaarden hebt geaccepteerd dan ben je aangemeld. Je ontvangt dan in het vervolg alle aanvragen in de door jou opgegeven segmenten/vakgebieden.

Voor wie?

Bedrijven, uitzend- of detacheringsbureaus en zzp’ers die geregistreerd zijn bij de kamer van koophandel. Bij contractering, urenregistratie en facturatie maakt GVB gebruik van MSP (Managed Service Provider) Staffing MS.

Waarom de Inhuurdesk?

GVB wil iedereen een eerlijke kans geven om een tijdelijke opdracht bij GVB te vervullen. GVB heeft er daarom voor gekozen om tijdelijke opdrachten open en eerlijk in de markt te zetten via de Inhuurdesk. Hier kan iedereen die aan de inschrijfvoorwaarden voldoet – of je nu een zelfstandige ondernemer bent of een leverancier van specialisten – jezelf of een kandidaat aanbieden voor een tijdelijke opdracht.

  • Zodra wij een aanvraag hebben, wordt deze op de site geplaatst.
  • Ben je reeds ingeschreven dan ontvang je (binnen de door jouw geselecteerde segmenten) deze aanvraag per email.
  • Bij elke aanvraag wordt duidelijk aangegeven welke selectiecriteria wij hanteren. Je kunt reageren door het aanbieden van je curriculum vitae, voorstelinformatie waarin staat opgenomen waarom je voldoet aan de selectiecriteria. Voor elk selectiecriterium worden punten toegekend.
  • Na de sluiting van de indieningstermijn genereert het systeem (de Inhuurdesk) op basis van de gescoorde aantal punten voor prijs/kwaliteit automatisch een selectie van leveranciers.
  • De Inhuurdesk beoordeelt de aanbiedingen en biedt deze selectie aan bij de inhurende manager van GVB. Deze selecteert en nodigt een aantal uit voor een kennismakingsgesprek.
  • Als er een match is dan wordt er een overeenkomst gesloten en worden de overgebleven kandidaten op de hoogte gesteld van het sluiten van de procedure.
  • Aanbiedingen die niet volledig zijn of waarbij de selectiecriteria niet naar waarheid zijn beantwoord, worden direct afgewezen. Als wij dit vaker constateren dan wordt de aanbiedende partij geblokkeerd.

Voor het gebruik van en deelname aan de Inhuurdesk gelden de algemene inhuurvoorwaarden van Inhuurdesk GVB.