Werken in het vakgebied

Techniek

We vergeten het vaak. Het is zo vanzelfsprekend. Een tram die zonder problemen over de tramrails rijdt. Een bus waarvan de airco het goed doet. Deze en nog vele andere voorbeelden zijn mogelijk door goed onderhoud. Oplossingen die door onze technische ondersteuning worden bedacht én uitgevoerd.

_D4A7445
_D4A7023
Aan de slag als...
Railmaterieel

Met ongeveer 300 medewerkers zorgt Railmaterieel voor technisch onderhoud, revisie en modificaties van trams en metro’s. Met rond de 300 railvoertuigen, verdeeld over 7 typen en met een leeftijd van 35 tot de nieuwste State of the art materieel is ons wagenpark een technische uitdaging!

av_GVBMetro2
Aan de slag als...
RailInfraBedrijf

Zoek jij een technische uitdaging om vanaf het begin met alle veranderingen en de organisatie mee te groeien! De belangrijkste taak van Rail Services is het beheren en uitvoeren van onderhoud aan het rails, spoor en de bovenleidingen van de trams. Maar inmiddels is een belangrijke speerpunt hierbij marktconform onderhoud.

_D4A7312
Aan de slag als...
Garagebedrijf Bus

Busmonteurs, technisch analisten, planners, werkvoorbereiders en logistiek medewerkers zorgen in een goede sfeer dat alle GVB-bussen storingsvrij en veilig door de Amsterdamse straten rijden. Als bedrijfswagenmonteur bij GVB werk je aan mechanische, elektrische en motorische herstel- en onderhoudswerkzaamheden van de bussen. En het wordt nog beter, want in de toekomst werk je over op volledig elektrische bussen.

GVB Job Alert

GVB-metro_73A9187

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures?

Ontvang onze Job Alert
GVB-metro_73A9187