Anass
Anass

Teammanager Vervoer

Management

“Het is belangrijk dat ik overal van op de hoogte ben, zodat ik tijdig kan bijsturen”

“Als teammanager Vervoer ben ik verantwoordelijk voor verschillende tramlijnen. Ik geef leiding aan een team en houd me bezig met GVB-brede projecten, bijvoorbeeld op het gebied van ICT en medewerkerbetrokkenheid. 

Ontbijten en lunchen in een eindpunthuisje 

Meestal werk ik vanuit een van de eindpunthuisjes, waar de trambestuurders en
-conducteurs pauzeren en koffiedrinken. 80% van de tijd ontbijt of lunch ik daar ook. Dat is een mooie en laagdrempelige manier om bij te praten en een band op te bouwen met de medewerkers. Ik zit op verschillende eindpunthuisjes, waardoor ik iedereen regelmatig zie en spreek.  

Na het ontbijt kruip ik achter de pc. Het eerste wat ik doe, is mijn mailbox openen om te checken of er de vorige avond of nacht nog iets bijzonders is gebeurd op een van de lijnen. Zo ja, dan ga ik daarmee aan de slag. Tussendoor lopen er medewerkers binnen om iets te vragen of te bespreken. Ook heb ik regelmatig overleg over een van de GVB-brede projecten waar ik bij betrokken ben. 

Cijfers controleren 

In mijn functie is het belangrijk dat ik overal van op de hoogte ben. Ik controleer elke dag de
verzuim-, productiviteits- en punctualiteitscijfers. Daardoor weet ik precies hoe mijn team presteert en of de trams op tijd rijden. Ik rijd ook vaak mee op de verschillende lijnen. Dan praat ik met de conducteurs en zie met mijn eigen ogen hoe het eraan toegaat op de tram en hoe het met het materieel gesteld is. Als het nodig is, stuur ik bij. 

Voordat ik bij GVB terechtkwam, had ik een leidinggevende functie in de retailbranche. Toen ik toe was aan een nieuwe uitdaging, zag ik dat GVB een teammanager Vervoer zocht. In deze functie kwamen 2 dingen die ik heel leuk vind samen: leidinggeven en projectmatig werken.  

Topwerkgever 

Inmiddels werk ik 4 jaar bij GVB en ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn overstap. Ik krijg veel vrijheid en bepaal grotendeels zelf hoe ik mijn dag indeel. Die flexibiliteit waardeer ik enorm. Ik geniet ook van de samenwerking binnen het team. We zijn heel hecht met elkaar. Voor mij is GVB écht een topwerkgever!” 

GVB Job Alert

GVB-metro_73A9187

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures?

Ontvang onze Job Alert
GVB-metro_73A9187