Medewerker crediteurenadministratie

Vacature, MBO, 32 tot 36 uur, Amsterdam

Medewerker crediteurenadministratie

Vast
32 tot 36 uur
MBO
Sluit 6 oktober 2024

Wil jij jouw financiële expertise inzetten binnen een dynamisch en betrokken team? Kijk dan snel verder en ontdek jouw mogelijkheden bij GVB!

gvb office 21-05-24 (24 of 35)
Kobe Pang afbeelding
Kobe Pang
Recruiter Exploitatie & Management
Hi! Leuk dat je geïnteresseerd bent! Solliciteer direct of stuur mij een bericht als je een vraag hebt!
Solliciteer direct

GVB is volop in beweging en de financiële kolom speelt daar een belangrijke rol in. De financiële kolom bestaat onder andere uit de afdeling Concernadministratie en de afdeling Concern Control. Daar waar de afdeling Concernadministratie verantwoordelijk is voor de betrouwbaarheid, juistheid, volledigheid en tijdigheid van de financiële administratie, is de afdeling Concern Control verantwoordelijk voor het verzorgen van inzicht en advies binnen GVB zodat door het management verstandige beslissingen genomen kunnen worden zodat de bedrijfsonderdelen en projecten financieel in control kunnen zijn.

Waarom dit jouw baan is

  • In deze rol ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige verwerking van financiële gegevens en het waarborgen van correcte betalingen. Jouw werk draagt bij aan het financiële beheer en de stabiliteit van GVB.
  • Je werkt samen met een team van ervaren professionals waar je veel kunt leren en je kennis kunt uitbreiden, vooral op het gebied van SAP en financiële administratie.
  • GVB biedt een omgeving waarin je jezelf kunt uitdagen en je vaardigheden kunt toepassen op complexe financiële vraagstukken. Dit zorgt voor voortdurende professionele groei.
  • Je maakt deel uit van een hecht team waarin samenwerken en kennisdeling centraal staan. Dit versterkt je teamvaardigheden en zorgt voor een prettige werksfeer.
  • GVB biedt een werkomgeving waar flexibiliteit en werk-privébalans hoog in het vaandel staan, waardoor je je werk goed kunt combineren met je persoonlijke leven.

Als medewerker crediteurenadministratie maak je deel uit van het team Crediteurenbeheer op de Concernadministratie. Het team bestaat uit 4 ervaren professionals. Samen ben je verantwoordelijk dat de binnenkomende facturen verwerkt, geregistreerd en geboekt worden. Ook worden de betalingen afgehandeld die moeten worden voldaan aan leveranciers. Kerntaken binnen deze functie zijn onder andere:

  • Het zorgdragen voor een tijdige verwerking van gegevens in de administratie;
  • Het geven van aanwijzingen voor de aanlevering en verwerking van gegevens;
  • Het verstrekken van mondelinge en schriftelijke informatie;
  • Het toetsen op regels, wet en/of regelgeving:
  • Het controleren op juistheid en volledigheid en rapporteert daarover;
  • Het uitvoeren van bewerkingen;
  • periodiek opstellen van overzichten en/of deelrapportages en het signaleren van afwijkingen.

Dit neem je mee

Je bent een ervaren en enthousiaste medewerker crediteurenadministratie die stevig in zijn schoenen staat en stressbestendig is. Je beschikt over een afgeronde bedrijfseconomische of financiële opleiding op MBO niveau. En je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de rol van medewerker crediteurenadministratie. Je hebt ervaring en kennis van SAP. Verder werk je zeer nauwkeurig en hebt een sterk cijfermatig inzicht, wat je helpt om foutloze resultaten te leveren. Dankzij je oog voor details zorg je ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien. Daarnaast ben je communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, waardoor je informatie helder en effectief kunt overbrengen. Je bent flexibel en betrouwbaar, en weet goed om te gaan met veranderende omstandigheden en deadlines. Bovendien ben je een teamspeler die in staat is om op verschillende niveaus binnen de organisatie te schakelen en zo effectief samen te werken met collega's en andere afdelingen.

Hier mag je op rekenen

  • Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.711 en maximaal € 3.843 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (schaal 7). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en relevante werkervaring
  • Een 13e maand, 8% vakantiegeld, 1,5% duurzame inzetbaarheidsuitkering plus een goed geregeld pensioen.
  • Je hebt gemiddeld 21 vrije dagen per jaar, afhankelijk van je leeftijd, en je kan via ons cafetariamodel vakantiedagen bijkopen.
  • Een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering van € 80,57 per maand.
  • Verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
  • Gratis reizen in Amsterdam met GVB-tram, bus, metro en veerpont.
  • Hybride werken, afwisselend op kantoor in Amsterdam of thuis.

Solliciteer nu en zet de volgende stap in jouw financiële carrière binnen een enthousiast team waar jouw expertise echt het verschil maakt!

Waar je komt te werken

Hoofdkantoor GVB Arlandaweg 106 1043 HP Amsterdam
Bekijk op google maps

Over GVB als werkgever

Ieder mens heeft een eigen bestemming en brengt een eigen verhaal met zich mee. Iedere medewerker bij GVB draagt bij aan de reis die zij maken. We verzorgen dagelijks het vervoer voor honderdduizenden mensen in en rond Amsterdam. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Samen verbinden we een wereld aan lijnen, verhalen en mensen.

Je ziet onze bussen, metro’s, trams en veerponten. Maar wij zijn meer dan dat. Achter de schermen schuilt een dynamische wereld waarin onze medewerkers in allerlei rollen ervoor zorgen dat de stad bereikbaar blijft. Als werkgever willen wij elke medewerker verbinden met onze koers: een belangrijke bijdrage leveren voor een leefbare en bereikbare stad. Ga je mee?

Lees meer over GVB als werkgever

Sollicitatieproces

Wij selecteren sollicitanten op basis van talent. Diversiteit verwelkomen wij.

Solliciteren

Klik op 'Solliciteer direct' en voeg je cv en motivatiebrief toe. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Beoordeling sollicitatie

Je ontvangt uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum bericht of we met je verdergaan in het sollicitatieproces.

Eerste gesprek

We maken graag kennis met je in een eerste gesprek op locatie. Hierna volgt mogelijk nog een assessment.

Vervolggesprek

Zijn we beiden enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek.

Arbeidsvoorwaardengesprek

In het arbeidsvoorwaardengesprek doen we je een aanbod. Bij acceptatie volgt het definitieve contract. We heten je van harte welkom bij GVB!

Heb je een vraag?

Heb je vragen over deze vacature? We helpen je graag verder!

Kobe Pang afbeelding
Kobe Pang
Recruiter Exploitatie & Management

GVB Job Alert

GVB-metro_73A9187

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures?

Ontvang onze Job Alert
GVB-metro_73A9187