Unit assistent (Participatie)

Vacature, MBO, 32 tot 36 uur, Amsterdam

Unit assistent (Participatie)

Participatie
32 tot 36 uur
MBO
Sluit 22 november 2024

Word unit assistent bij GVB en ondersteun ons hechte team in een dynamische omgeving vol kansen om jezelf te ontwikkelen!

gvb office 21-05-24 (2 of 35)
Evrim Yüksel afbeelding
Evrim Yüksel
Recruiter
Hi! Leuk dat je geïnteresseerd bent! Solliciteer direct of stuur mij een bericht als je een vraag hebt!
Solliciteer direct

Bij GVB verzorgen we dagelijks het openbaar vervoer voor duizenden reizigers in en rond Amsterdam. Of je nu met de tram, bus, metro of veer gaat, wij zorgen ervoor dat onze reizigers veilig en comfortabel hun bestemming bereiken. Wil jij deel uitmaken van een dynamische organisatie die constant in beweging is en waar je volop kansen krijgt om je talenten te ontwikkelen?

Binnen de verschillende units van Tram zijn wij op zoek naar een unit assistent. Je werkt in een hecht team met een unitmanager, een aantal teammanagers en zo’n 190-240 personenvervoerders en conducteurs. In het team heb je een vast aanspreekpunt. Bij ons is het verrassend aangenaam werken, is de rauwe Amsterdamse cultuur duidelijk voelbaar en zijn we samen op weg naar nóg betere dienstverlening voor onze reizigers en nóg beter werkgeverschap voor onze collega’s.

Dit ga je doen

Als unit assistent speel je een cruciale rol in ons team. Ben jij administratief sterk en houd je van een dynamische baan? Dan is de functie unit assistent wat voor jou!

Let op: het betreft een participatiebaan, specifiek voor de doelgroep met een arbeidsbeperking, zoals beschreven in de Wet Banenafspraak (o.a. Wajong, Participatiewet). Je wordt gezien als een belangrijke schakel die erg wordt gewaardeerd en niet als een persoon met een beperking. Wij hebben jouw hulp keihard nodig en daarvoor in de ruil krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Jouw profiel

Als unit assistent ben jij de spil van de unit en combineer je de rol van Office Manager met administratieve ondersteuning. Je zorgt samen met het unitteam dat alles op de unit goed verloopt. Los van jouw taken ben je de helpende hand waar dit nodig is. Jouw werkdag deel je voornamelijk zelf in en je zorgt dat je op basis van prioriteiten je zaken afhandelt. Zelfstandig en nauwkeurig werken is daarom erg belangrijk. Geen werkdag is hetzelfde en deze afwisseling houdt het werk leuk. De personenvervoerders en/of conducteurs kom je dagelijks tegen en je zult ook veel met hen communiceren. Soms ben je hun luisterend oor, of zij vragen jou om hulp. Kortom, als unit assistent rekenen we op je. Zeker als het gaat om:

• Het uitvoeren van administratieve taken.
• Het maken van (cijfermatige) overzichten in Excel.
• Het plannen van afspraken/overleggen via Outlook.
• Het maken van actielijsten.
• Het verwerken van klachten/complimenten.
• Helpende hand waar dat nodig is.

Het is een tijdelijke baan van één jaar, waarbij je start met een proefplaatsing. Tijdens deze periode doe je werkervaring op en bereid je jezelf voor op een reguliere functie. Het contract kan maximaal één keer worden verlengd.

Dit neem je mee

Je voert je taken nauwkeurig uit en bent administratief sterk. Daarom kun je goed schakelen tussen alle verschillende informatiekanalen, zoals e-mail, intranet en persoonlijk contact. Zelfstandig werken kun jij als de beste, maar je vindt het ook fijn deel uit te maken van een klein, hecht team. Aan enthousiasme geen gebrek, het liefst begin jij morgen al, maar dan willen we wel dat je:
• Tot het doelgroepregister behoort, zoals beschreven in de Wet banenafspraak;
• Werkt en denkt op minimaal mbo 2/3 niveau;
• Ervaring hebt met Word, Excel, Outlook en PowerPoint;
• Goed communicatief vaardig bent in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk;
• Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) hebt of kan aanvragen, dit is voor jou geen
probleem;
• Flexibel en bereid bent om op verschillende locaties te werken.
• Pro actief, sociaal, leergierig, integer en discreet bent.

Hier mag je op rekenen

  • Inzet van het aantal uren is in overleg, om zo’n goed mogelijke match te maken met jou als kandidaat. Je werkt tijdens kantooruren. Bij een feestdag of bijzondere gelegenheid kan het zijn dat je inzet wordt gevraagd;
  • Bij GVB krijg je een jobcoach, omdat we het belangrijk vinden dat je goede begeleiding krijgt op je werk;
  • Helaas zijn de units niet rolstoel toegankelijk. (Ben je rolstoelafhankelijk en ben je enthousiast over deze functie? Neem dan contact op met Evrim Yüksel (06-10937741) om de mogelijkheden te bespreken.)
  • Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Tijdens de proefplaatsing wordt een loonwaarde onderzoek gedaan;
  • Er zijn goede secundaire voorwaarden zoals een 13e maand, bijdrage in de ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling bij ABP, studiefaciliteiten onder andere via een online leerplatform: waardoor je kunt blijven groeien en gratis reizen binnen Amsterdam.

Waar je komt te werken

Remise Havenstraat Havenstraat 18 1075 PR Amsterdam
Bekijk op google maps

Over GVB als werkgever

Ieder mens heeft een eigen bestemming en brengt een eigen verhaal met zich mee. Iedere medewerker bij GVB draagt bij aan de reis die zij maken. We verzorgen dagelijks het vervoer voor honderdduizenden mensen in en rond Amsterdam. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Samen verbinden we een wereld aan lijnen, verhalen en mensen.

Je ziet onze bussen, metro’s, trams en veerponten. Maar wij zijn meer dan dat. Achter de schermen schuilt een dynamische wereld waarin onze medewerkers in allerlei rollen ervoor zorgen dat de stad bereikbaar blijft. Als werkgever willen wij elke medewerker verbinden met onze koers: een belangrijke bijdrage leveren voor een leefbare en bereikbare stad. Ga je mee?

Lees meer over GVB als werkgever

Sollicitatieproces

Wij selecteren sollicitanten op basis van talent. Diversiteit verwelkomen wij.

Solliciteren

Klik op 'Solliciteer direct' en voeg je cv en motivatiebrief toe. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Beoordeling sollicitatie

Je ontvangt uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum bericht of we met je verdergaan in het sollicitatieproces.

Eerste gesprek

We maken graag kennis met je in een eerste gesprek op locatie. Hierna volgt mogelijk nog een assessment.

Vervolggesprek

Zijn we beiden enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek.

Arbeidsvoorwaardengesprek

In het arbeidsvoorwaardengesprek doen we je een aanbod. Bij acceptatie volgt het definitieve contract. We heten je van harte welkom bij GVB!

Heb je een vraag?

Heb je vragen over deze vacature? We helpen je graag verder!

Evrim Yüksel afbeelding
Evrim Yüksel
Recruiter

GVB Job Alert

GVB-metro_73A9187

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures?

Ontvang onze Job Alert
GVB-metro_73A9187