Cher
Cher

Service & Sales Specialist

Service en Veiligheid

“Wat ik het leukste vind, is dat ik mensen met een grote glimlach weer op weg kan helpen”

Mijn moeder werkt ook voor GVB, daarom wist ik dat het een leuk bedrijf is om voor te werken. In juni 2019 solliciteerde ik voor Service & Tickets. Op dit moment ben ik werkzaam als Service & Sales Specialist, en dat bevalt me heel goed. Deze functie is recentelijk ontstaan door een uitwisseling van Service & Tickets en de klantenservice. Ik was een van de eersten die hier interesse in toonde.  

Verschillende stations  

Het is fantastisch dat deze afdelingen nu meer met elkaar verbonden zijn. Het onderlinge contact is goed, en we kunnen efficiënt met elkaar schakelen. Hierdoor krijgen we beter inzicht in hoe anderen met bepaalde situaties omgaan. Dit bewijst dat je binnen het bedrijf kunt doorgroeien.  

Ik zit de ene dag in een loket op verschillende stations, op wisselende locaties, en de andere keer werk ik op kantoor voor de klantenservice. We bieden reisadvies, abonnementen en eigenlijk alles wat met een OV-chipkaart te maken heeft. Hoewel we niet alles zelf kunnen doen voor de OV-kaart, kunnen we mensen wel doorverwijzen.  

Helpen  

Op een dag belde er een oudere dame naar de klantenservice. Ze vertelde dat ze al drie weken niet had geslapen omdat haar OV-chipkaart was verlopen. Ik kon haar niet direct helpen met de OV-chipkaart, maar ik kon haar wel stap voor stap door het proces leiden en haar zo goed mogelijk instrueren hoe ze het zelf kon regelen. Het was al snel duidelijk dat ze het zelf niet voor elkaar zou krijgen. Ik heb haar door het hele proces heen geholpen, en uiteindelijk kon ze een formulier ophalen bij Service en Tickets. Ze was ontzettend blij dat ik haar had kunnen helpen op weg. Wat ik het leukste vind, is dat ik mensen met een grote glimlach weer op weg kan helpen.  

Het voelt hier als thuis, en dat is bevestigd door het feit dat ik een vast contract heb gekregen. Daar ben ik ontzettend blij mee. 

 

GVB Job Alert

GVB-metro_73A9187

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures?

Ontvang onze Job Alert
GVB-metro_73A9187