Mario
Mario

Buschauffeur

Vervoer

"Ik wilde meer thuis zijn, een betere balans vinden tussen werk en privé."

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk bij GVB is de afwisseling. Geen dag is hetzelfde. Soms is het druk, soms rustig. Een omleiding kan een hele dag veranderen. Wat ik ook fijn vind, is dat je bij GVB de ruimte krijgt om te blijven groeien.  

Keerpunt  

Voordat ik in 2015 bij GVB terechtkwam had ik samen met een compagnon een transportbedrijf en reed ik vaak in één ruk naar Barcelona, wat ongeveer 15 uur in beslag nam. ‘s Avonds nam ik dan de boot naar Ibiza, waar ik om 07:00 uur aankwam. Op donderdag ging ik weg en op dinsdag kwam ik weer thuis. Dit betekende lange dagen op de weg en veel tijd weg van mijn gezin. Mijn vrouw merkte op: “Je bent meer aan het werk dan dat ik je zie.” Toen werd mijn zoon geboren, en dat was het keerpunt. Ik wilde meer thuis zijn, een betere balans vinden tussen werk en privé. 

Hecht team 

Nu kan ik op de fiets naar mijn werk! En wat is er nou mooier om in je eigen stad rond te rijden. Daarbij heb ik hele leuke collega’s. We werken als een hecht team; veel van mijn collega’s zie ik ook buiten het werk. Binnen GVB bouw je echt een band op. We hebben een goede dynamiek en eenheid binnen het Bus-team. Vanaf het moment dat je hier komt werken, kom je in een warm bad terecht.  

Je weet waar je aan toe bent

In mijn tijd als transporteur sloeg ik geen klus af. Altijd onderweg, altijd bezig. Nu hoef ik me geen zorgen meer te maken over de administratie. Mijn salaris wordt op tijd betaald en alle voorwaarden zijn duidelijk en eerlijk. Je weet waar je aan toe bent.   

GVB Job Alert

GVB-metro_73A9187

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures?

Ontvang onze Job Alert
GVB-metro_73A9187