Mary-Jane
Mary-Jane

Trambestuurder

Vervoer

“Ik rijd tram om een glimlach op het gezicht van mensen te toveren, bij zowel collega's als reizigers. Dat vind ik prachtig!”

Ik ben een echt mensenmens. Een beetje een diva, moet ik toegeven. Ik houd van sieraden, mooie kleding en ik sta bekend om mijn zonnebril. Die draag ik altijd, want ik ben gevoelig voor licht, en ik krijg er altijd veel complimenten over. 

Vrolijke stuiterbal 

Ik rijd tram om een glimlach op het gezicht van mensen te toveren, bij zowel collega’s als reizigers. Dat vind ik prachtig! Ik ben eigenlijk altijd vrolijk en maak graag plezier. Iedereen die bij mij in de tram stapt begroet ik en ik vind het fijn om tijd maken voor passagiers. Dat wordt door de reizigers ook gewaardeerd, ik krijg vaak een dankjewel van een reiziger, “bedankt omdat je zo vrolijk en aardig bent”. Dat is toch een mooi compliment?! 

 

Doen wat je leuk vindt 

Mijn ouders hebben mij geleerd dat ik werk moet doen wat ik leuk vind, en dat doe ik dan ook. Ik begon op mijn 17e als fitnessaerobicslerares. Daarna maakte ik de overstap naar de financiële wereld, waar ik op de assurantiebeurs en de optiebeurs werkte. Dat vond ik heel interessant, maar het was ook een wereld waarin je constant geleefd werd. Ik heb werkelijk van alles gedaan, zelfs barista en cocktailbartender. Soms werkte ik wel 80 uur per week.  

Toen zag ik een vacature bij GVB. Dat leek me wel wat. Als trambestuurder ben je de baas over zo’n groot en zwaar voertuig. Gewoon te gek! Op mijn werk kan ik mijn energie kwijt, omdat ik van mensen hou en graag contact met ze maak. Ik heb plezier met de reizigers.  

Op mijn plek

Ik voel me echt op mijn plek bij GVB. Ze geven ons de kans om onszelf te ontwikkelen. Sinds ik hier werk, heb ik veel over mezelf geleerd, zoals hoe ik om kan gaan met vervelende passagiers.  En ik mocht bijvoorbeeld een cursus Management Leidinggevende volgen bij NCOI.

 

GVB Job Alert

GVB-metro_73A9187

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures?

Ontvang onze Job Alert
GVB-metro_73A9187