Jimmy
Jimmy

Buschauffeur

Vervoer

"De drukte van de stad past veel beter bij mij"

Ik heb bijna vier jaar als hovenier gewerkt. Maar de fysieke belasting werd me te zwaar. Het was tijd voor iets nieuws. Thuis opperden ze dat ik eerder ervaring had in transport en logistiek en ik had ooit de droom om vrachtwagenchauffeur te worden. Toen we hoorden dat GVB buschauffeurs zocht, stelden ze voor dat ik het eens moest proberen. Dat heb ik gedaan en zo begon mijn avontuur bij GVB.   

Te eenzijdig

Tussendoor heb ik ook nog even voor het streekvervoer gereden. Maar dat was niet mijn ding. Ik reed van Sloterdijk naar IJmuiden. Er waren vijf haltes en het was rechttoe en rechtaan. De eenzijdigheid van de route en het gebrek aan actie en alertheid deden me beseffen dat ik mijn plek had gevonden bij GVB.

Teruggegaan naar GVB

Bij het verlaten van de garage bij GVB moet ik 100% alert zijn, door de drukte in de stad. Dat verschil merkte en miste ik meteen. Toen ben ik weer teruggegaan naar GVB en gelukkig kon ik zo weer aan de slag.  

Ik heb het hier helemaal naar mijn zin. Ik heb twee kinderen die ik moet grootbrengen, en met GVB heb ik nu de ruimte en tijd om dat te doen. De overstap die ik heb gemaakt heeft heel goed uitgepakt. 

 

GVB Job Alert

GVB-metro_73A9187

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures?

Ontvang onze Job Alert
GVB-metro_73A9187